Spring naar inhoud
Dit plan is niet haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is niet haalbaar en is daarom niet geselecteerd voor de stemronde van Schipperskwartier Bepaalt.

Sport en spel voor jong en oud

Door: Iman
28 september 2020
Gemeente Den Haag | 7 dec. 2020, 09:00

Dit plan heeft de haalbaarheidscheck niet gehaald. De speeltuin waar een nieuwe inrichting voor wordt gevraagd is twee jaar geleden pas aangelegd. Nieuw aangelegde speeltuinen worden de eerste 15 jaar na de aanleg niet heringericht. Daarmee gaat dit plan tegen gemeentelijk beleid in. Daarnaast is het ontwerp destijds in nauw overleg samen met bewoners uit de wijk gemaakt.

Ik wil graag een fijnere speeltuin voor de kinderen achter het buurthuis. En sporttoestellen voor de kleinere speeltuin aan het water.

Ik zou graag een fijnere speeltuin willen hebben voor de kinderen achter het buurthuis. Een speeltuin waar we ook naar toe kunnen als het heeft geregend. En daarnaast lijkt het mij ook een goed idee om sporttoestellen te plaatsen in de kleinere speeltuin aan het water, zodat jong en oud kan gaan sporten wanneer het ze maar uitkomt. 
 
Grote speeltuin (achter Trefpunt Vliethage) 
1.       Minder struiken onkruid bloemen - Meer een speelplaats voor kinderen om o.a. rond te rennen en te kunnen fietsen.
2.      Speeltuin verdeeld in categorieën: een kant voor de allerkleinsten en een kant voor de wat oudere kinderen - Dit om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en fijn kan spelen zonder zorgen.
3.      Kunstgras en rubber grond, zodat het fijn is om ook naar de speeltuin te gaan als het heeft geregend. - Duurzamere speeltuin die vaker gebruikt kan worden en waar de ondergrond minder vaak onderhouden hoeft te worden.
4.      Meer stoeptegels om ook te kunnen fietsen/steppen etc. - Veilig onderscheid tussen fietsen/steppen en gebruik van speeltoestellen. Zodat we botsingen voorkomen.
5.      Drinkwaterkraan - Dan kunnen de gebruikers goed blijven drinken.
 
Speeltuin aan het water
1.       Sporttoestellen 
2.      Drinkwaterkraan - Dan kunnen de gebruikers goed blijven drinken.
 


Argumenten

Argumenten voor

s. a | 29 september 2020 23:03

Teveel struiken en bloemen in de speeltuin rommel viezigheid in plaats van zoveel planten bloemen bakken en overal struiken naast en voor de glijbanen te zetten kunnen ze inderdaad meer ruimte voor fietsen en speeltoestellen en of sporttoedtellen. Vliethage open gooien voor jong en oud net als vroeger nu word het gebruikt door mensen van buitenaf het is van de buurt. Ik zeg genoeg groen in de buurt weg ermee niet in de speeltuin mis de rubberen vloeren die waren tenmiste schoon.Argumenten tegen

Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanAnnuleren