Spring naar inhoud
Dit plan wordt niet uitgevoerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan wordt niet uitgevoerd omdat het plan te weinig stemmen kreeg tijdens de stemronde.

Schipperskwartier SPORT EN MENTALITEITS PLAN

Door: jahje
30 september 2020

Kickbokslessen voor jongeren uit de Schipperskwartier, met focus op persoonlijke ontwikkeling, discipline, respect en doorzettingsvermogen

Een sportzaal met kickbokslessen voor jongeren uit de Schipperskwartier, met focus op persoonlijke ontwikkeling, discipline, respect en doorzettingsvermogen.

Ik ben zelf opgegroeid in de wijk en heb dagelijks te maken met de jongeren hier en wat ze met zich mee brengen. Ik heb gemerkt dat er erg veel behoefte is aan faciliteiten of sportverenigingen in de buurt die hen kunnen begeleiden.

Veel jongeren worden verkeerd beïnvloed door elkaar, wat een probleem vormt in de buurt. Als er in de wijk een paar dagen in de week kickbokslessen plaatsvinden, is dit tegelijk een moment waar de jongeren bij elkaar komen. Hier praten ze over hun problemen en kunnen ze gemotiveerd raken om samen met de gemeente op oplossingen te komen. En als de gemeente ons de mogelijkheid geeft die samen op te lossen is dat ook uit de buurt verholpen. 

Ik ben professioneel kickbokser en daarnaast begeleid ik ook specifieke doelgroepen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik geef al sinds mijn 16e kickboks les waar ook het volgende wordt aangeleerd: 
- Zelfvertrouwen
- Respect
- Discipline
- Doorzettingsvermogen
- Geloven in je eigen beslissingen 

De ouders en ouderen uit de buurt zijn zeker ook welkom bij de trainingen. Op deze manier creëren we ook wat meer buurtcultuur en kunnen mensen elkaar leren kennen.


Argumenten

Argumenten voor

Heb je een goed argument voor? Laat je stem horen!

Argumenten tegen

Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanAnnuleren