Spring naar inhoud
Dit plan kreeg minder dan 15 likes

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan kreeg minder dan 15 likes en is daarom niet geselecteerd voor de stemronde van Schipperskwartier Bepaalt.

Speeltuin voor alle leeftijdsgroepen

Door: Hana
2 oktober 2020
Gemeente Den Haag | 7 dec. 2020, 09:00

Dit plan kreeg minder dan 15 likes. Er zijn in totaal 16 plannen ingediend die minder dan 15 likes kregen. Een plan moest minimaal 15 likes halen om in aanmerking te komen voor de haalbaarheidscheck door de gemeente. Dit plan is daarom ook niet door naar de
stemronde.

Schipperskwartier heeft behoefte aan een speeltuin waar kinderen van alle leeftijden samen kunnen spelen. Langs het Trekvliet is nog ruimte.

Spelen is belangrijk voor alle kinderen. Veel wijkbewoners vinden dat er te weinig speeltuinen hebben voor de kinderen. In Schipperskwartier kunnen kleine kinderen wel spelen, maar voor de grotere kinderen en pubers is er te weinig.

Ik zou daarom graag een speeltuin langs het Trekvliet willen waar alle kinderen van het Schipperskwartier kunnen spelen. De peuters kunnen er glijden op de glijbaan en schommelen op de schommels en in de schommelmand. Voor de kinderen van 6-10 jaar oud is er een voetbalkooi met goals, een groot klimrek en een hoge glijbaan. En voor de pubers, die iets meer uitdaging nodig hebben, een kabelbaan.

Graag zou ik samen met de gemeente de speeltoestellen uitkiezen en samen met een paar andere wijkbewoners betrokken willen zijn bij het ontwerpen van de speeltuin. De gemeente voert het daarna uit.


Argumenten

Argumenten voor

Heb je een goed argument voor? Laat je stem horen!

Argumenten tegen

Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanAnnuleren