Spring naar inhoud
Dit plan kreeg minder dan 15 likes

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan kreeg minder dan 15 likes en is daarom niet geselecteerd voor de stemronde van Schipperskwartier Bepaalt.

Een 2e Muziekbox in Schipperskwartier

Door: Ralph
12 oktober 2020
Gemeente Den Haag | 7 dec. 2020, 09:00

Dit plan kreeg minder dan 15 likes. Er zijn in totaal 16 plannen ingediend die minder dan 15 likes kregen. Een plan moest minimaal 15 likes halen om in aanmerking te komen voor de haalbaarheidscheck door de gemeente. Dit plan is daarom ook niet door naar de
stemronde.

Het openen van een tweede Muziekbox, zodat meer jongeren de kans krijgen hun passie voor muziek te volgen en niet buiten hoeven te hangen.

De jongeren in het Schipperskwartier hebben een grote behoefte om samen muziek te maken. Momenteel zijn daar niet genoeg faciliteiten voor. Veel jongeren hangen nu rond op straat, omdat ze in verband met de huidige (beperkte) openingstijden tijd en ruimte geen toegang krijgen tot de Muziekbox in Vliethage. 
 
Het openen van een 2e Muziekbox op dagen en tijden dat de huidige Muziekbox gesloten is biedt meer jongeren de kans om samen muziek te maken. Eventueel tegelijk open met de bestaande Muziekbox om zo meer jongeren de kans te bieden om hun passie voor muziek achterna te gaan. 

Met een 2e box kunnen jongeren die op straat nu moeten wachten een plek krijgen om zich te ontwikkelen en hunzelf uit te dagen doormiddel van muziek.

Om dit onder andere te realiseren is een ruimte nodig en een laptop (MacBook) met de benodigde programma’s voor het opnemen van muziek. Een groot deel van het opname materiaal hebben wij als jongeren al zelf aangeschaft.

 Muziekbox betekent: Meer muziek, minder hangjongeren!


Argumenten

Argumenten voor

Heb je een goed argument voor? Laat je stem horen!

Argumenten tegen

Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaan



Annuleren