Spring naar inhoud
Dit plan wordt uitgevoerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan wordt uitgevoerd.

Muziekinstrumenten voor muziekles in Trefpunt

Door: Ralph
23 oktober 2020
Gemeente Den Haag | 23 okt. 2020, 13:03

Dit plan is ingediend door Suzanna Aghajanyan.

Voor de piano- en zanglessen in Trefpunt hebben we nieuwe instrumenten en lesmateriaal nodig.

Ik geef al 2 jaar piano- en zanglessen aan groepen kinderen en volwassenen van Schipperskwartier. De lessen zijn gratis. Als vrijwilliger van Stichting Mooi Welzijn doe ik dit met veel plezier.  

De instrumenten die we nu gebruiken zijn oud en werken niet goed. Het zijn er ook niet genoeg om alle muziekstudenten te kunnen laten spelen of te laten zingen. Er zijn meer instrumenten nodig om alle enthousiaste kinderen en volwassenen les te kunnen blijven geven. Verder is ook meer lesmateriaal nodig. 
 
Momenteel geef ik les aan 4 groepen kinderen (20 kinderen) en 2 groepen volwassenen (10 volwassenen). 

Het zou ook leuk zijn om een klein podium te maken in Trefpunt Vliethage, zodat de muziekstudenten af en toe kunnen optreden in het buurthuis.
 


Argumenten

Argumenten voor

Siggi | 23 oktober 2020 15:25

Suzanna is een topper, heeft mooie ideeën en verdient het!Alida | 23 oktober 2020 18:09

Suzanna geeft mijn dochter zangles en dat doet ze heel goed! Wat mooi dat Suzanna geheel vrijwillig kinderen en volwassenen leert om een instrument te bespelen. Alleen al daarom zou dit plan goedgekeurd moeten worden. Ga zo door Suzanna!Mina | 30 oktober 2020 17:28

Susan doet HT omzettend goed .piano en zang moet gewoon doorgaan.graag nieuwe instrumenten aan schaffen Susan hebben wij hard nodig in schippers kwatier. Zo houden wij onze kinderen bezig en van straat af.minaArgumenten tegen

Suzanna | 25 oktober 2020 09:44

Dankjewel jullie zijn enthousiaste mensenLogin om verder te gaanAnnuleren