Spring naar inhoud
Dit plan is niet haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is niet haalbaar en is daarom niet geselecteerd voor de stemronde van Schipperskwartier Bepaalt.

Verborgen schatten nr 10

Door: Clarissa
25 oktober 2020
Gemeente Den Haag | 7 dec. 2020, 09:00

Dit plan heeft de haalbaarheidscheck niet gehaald. Het past niet in het beleid van de gemeente om nu in kostbare maatregelen te investeren als duidelijk is dat die binnen afzienbare tijd weer teniet worden gedaan door andere ontwikkelingen.

Er zijn in dit gebied verschillende ontwikkelingen gepland die de komende jaren van start gaan. Op de plek van het voormalige hoofdkantoor van Ben wordt het project ‘The Grace’ ontwikkeld met 2 woontorens van 130 m en 180 m hoogte. Daarnaast wordt er gewerkt aan het project ‘Velostrada’ met daarin een nieuwe fietsverbinding vanuit de Binckhorst over het Trekvkliet. Hiervoor wordt parallel aan het spoor een nieuwe fietsbrug aangelegd en wordt de oude stalen fietsbrug verwijderd.

Het aanpakken van de onderdoorgang aan de Bontekoekade wordt meegenomen in de uitwerkingen van deze plannen. Die plannen bevatten namelijk ook een herinrichting van de openbare ruimte in het gebied waar deze onderdoorgang deel van uitmaakt. De gemeente Den Haag nodigt daarom de indiener van dit plan uit om actief deel te nemen aan het uitwerken van de plannen voor de openbare ruimte in dit gebied.

Living bridge Living ArtOnze magische spoorbrug, waarbij men te maken krijgt met kunst en technologie. Een mooi locatie waar men live beelden van de bewoners en de mooie plekken in de wijk en art van de kinderen kan laten zien.
 
Creëer een nieuwe aangenaam sfeer waarbij men zich als bewoner zich veilig voelt, door het toepassen van sfeer en led verlichting bij de viaduct en bij onze unieke brug. 
 


Argumenten

Argumenten voor

Fazal | 28 oktober 2020 08:00

maakt het wat levendiger en minder donker. het moet alleen niet uitnodigen als een hangplek.Argumenten tegen

Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanAnnuleren