Spring naar inhoud
Dit plan wordt uitgevoerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan wordt uitgevoerd.

Verborgen schatten nr 6

Door: Clarissa
25 oktober 2020

Waterpret namens Fulling Wishes en bewoner Zoelegha Bandhoe

Over water lopen in Schipperskwartier. Met een waterbal kan dit! Het water voor Fijnjekade is hier geschikt voor. Het is daar open en mooi. Met meerdere waterballen kan je alleen en samen actief zijn op het water. Wat is een waterbal? Het is een transparante bal dat op het water kan drijven. Met een doorsnede van ongeveer 2 meter kan er ook een volwassen persoon in. Om droog te blijven is er een duikersrits op de waterbal aanwezig. De duikersrits is waterdicht. Zo blijf je dus droog wanneer je in de waterbal over het water loopt!

 Mocht het niet mogelijk zijn om de waterballen op het water voor Fijnjekade te gebruiken dan is de pret niet voorbij. Het is namelijk ook mogelijk om een grote mobiele zwembad gevuld met water te gebruiken.

De waterbal is een leuke attractie voor op het water. Het is geschikt voor jong en oud. De waterpret kan met een mobiele zwembad gebruikt worden tijdens evenementen. Het is een leuke manier om actief bezig te zijn. 


Argumenten

Argumenten voor

Fazal | 28 oktober 2020 08:16

tijdelijke evenement is het een goed idee (schoolvakantie)Danny | 30 oktober 2020 12:31

ben er voor en zie ook meer leven in de wijkArgumenten tegen

Fazal | 28 oktober 2020 08:17

rust omgeving en geplande eilandjes bij fijnekade hebben mijn voorkeur. vind dit idee daarom niet gepast. wellicht wel als tijdelijk evenement (zoals in de winter een schaatsbaan, kun je in vakantie periode waterballen doen).Login om verder te gaanAnnuleren